Munich Machine hjemmeside


Disse sidene er alltid under konstruksjon, husk og friske opp sidene !!!!

Nye innlegg i dag 20 juni, husk å oppdatere sidene

Velkommen til mine sider

Portrait Jeg er en mann på 59 år. Jeg bor i Oslo. Jeg har også bodd fem år i Landskrona, Sverige. Jeg anser meg for å ha meninger om det meste som foregår i Norge og verden. På mine sider vil du kunne lese litt om det, jeg skal prøve å holde sidene oppdatert.

Jeg ble født i Oslo den 28. juni 1959 på Aker sykehus. I min barndom var jeg plaget av mobbing. Jeg har ADHD og dermed passet jeg ikke inn blant mine medelever. Jeg har ikke lidd av dette senere i livet, men jeg har ingen barndomsvenner pga dette.

Jeg er enslig og trenger ikke en partner ennå. Livet er vanskelig nok med sykdom som gir lite med krefter til mye annet. Men jeg har et godt humør og ser lyst på det meste i livet. Jeg liker å tro at jeg klarer alle livets fasetter som kommer min vei.

Jeg har diabetes 2 med diabetisk neuropati i begge føtter. Det begrenser min mobilitet til noen hundre meter. Men jeg har en elektrisk scooter som gjør at jeg har en god rekkevidde. Jeg har også gode medisiner som holder dette i sjakk.

Dette var en liten innføring av meg. Jeg kunnet ha skrevet flere bøker om meg, men du kan lese mer om meg på siden Interesser. Jeg skal skrive mer på denne siden.